Korjaamo


YRITYS
Yritykseni on kuuluu maanlaajuiseen Autonomi korjaamoketjuun joka on keskittynyt pienten, keskimäärin noin 1,5 henkilöä työllistävien autokorjaamojen palvelemiseen. Ketju tarjoaa korjaamolle tukea toimintaan, koulutuksia ja laadukkaan varaosapalvelun.

TILAT JA LAITTEET
Korjaamon lattiapinta-ala on noin 100 m2 ja korkeus noin 5 metriä. Nostimina toimii 3,2 tonnin kaksoissaksinostin sekä noin 5m ajosilloin varustettu 4 tonnin 4-pilarinostin jolle voidaan ottaa remonttiin myös asuntoautot ja isot pakettiautot.

Sovittujen töiden suorittamiseksi korjaamolla on hyvä valikoima omia työkaluja ja laitteita ja lisäksi on mahdollisuus käyttää Autonomi ketjun tarjoamia erikoistyökaluja esim. jakopäänhuoltoihin. Pyöränsuuntaukseen on käytössäni Hofmann Geoliner 4-pyörä suuntauslaitteet. Renkaiden vaihtoon korjaamolla on käytössään koneet jotka soveltuvat hyvin 18 tuuman ja sitä pienemmille vanteille.

Diagnostiikka- ja autotieto-ohjelmat ovat nykyaikaiset ja varustettu uusimmilla päivityksillä.

AJANVARAUS
On suositeltavaa varata aika hyvissä ajoin noin 3...4 päivää aikaisemmin jotta tarvikkeet saadaan hankittua ajoissa.
Nopeimmillaan auto saadaan korjattua saman päivän aikana mutta se edellyttää että tarvittavat osat on varastoituna Oulun alueella ja iltapäivällä on kalenterissa vapaata aikaa.

Vakuutus
Yrityksellä on voimassa autokorjaamoille tarkoitettu toiminnanvastuuvakuutus.